Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Nogengange må der bare en sang til :)

fredag 4. april 2014
Mindfulness for børn - dét giver bare mening

Jeg elsker musik. Og især den slags musik, som bare gør mig glad i låget. Musik kan ofte sende mig ned af memory lane med alt hvad dertil hører af ulykkelig kærlighed, forelskelse og øjeblikke som bare står piv skarpe, fordi de kobles sammen med forskellige stykker musik. Måske kender du det?

For tiden elsker jeg denne sang - Skru HELT op for volumen og dans med:)

God fredag til dig og HUSK at du kan tilmelde mig mit nyhedsbrev og modtage min e-bog HELT gratis. Du kan gøre det lige her

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked