Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Inspiration til en bog... Plus det løse :)

onsdag 5. februar 2014
psykolog_camilla_om

Lige lidt tanker på en onsdag.

Jeg er vældig meget optaget af stress for tiden. Jeg oplever det i nogle mine relationer og hos de klienter, som opsøger mig. Det er bekymrende. 

Derfor sad jeg og søgte lidt på nette omkring ny viden og inspiration. Jeg faldt over denne bog. Bogen finder du inde i artiklen. Nu kan det jo være noget vovet at anbefale en bog, som jeg ikke endnu selv har læst. Men i dette tilfælde gør jeg det alligevel. Basta. Fordi forfatterne kender jeg, og dem kan jeg stå inde for. 

Så afsted med dig, hvis du vil have nue perspektiver og viden på området. Her i min ende er bogen bestilt.

Jeg pusler selv med at lave nogle forløb for stress ramte. Både jer derude, som står på randen af en sygemeldning, jer der er blevet sygemeldt og ikke mindst til jer, som skal igang med arbejdslivet igen.

Hav en god onsdag.

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked