God vinterferie.

lørdag 8. februar 2014
psykolog_camilla_om

Hmmm.... indlægget ville ikke postes i går. Noget teknik gik galt. Så derfor kommer fredagshilsnen her i dag, lørdag. 

Jeg har ikke så meget på hjertet i dag. Jeg har nemlig fået ferie, og vil nyde den i stor stil. Der skal ikke ske så meget. Vi skal have fatelavsudstyret i orden, se en film i biffen og så bliver det også til en aften i selskab med min mand, hvor vi skal ud og spise og i teatret. Mums! Ugen står vist bare i dejlighedens tegn, uden planer - men i et langsomt tempo.

Hav en god ferie.

Kærlig hilsen

Camilla.

Ps. Jeg vil lige minde dig om at det snart er sidste frist for tilmelding til Mindfulness dagen i Ringkøbing. Ønsker du en fordybelsesdag, hvor du går opløftet hjem? Så tryk her. Du skal tilmelde dig inden mandag, hvis du vil med.

Og husk at dagen i Aarhus nu også er helt på plads. Her er ca. halvanden af pladserne optaget. Læs mere her

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked