Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

God vinterferie.

lørdag 8. februar 2014
psykolog_camilla_om

Hmmm.... indlægget ville ikke postes i går. Noget teknik gik galt. Så derfor kommer fredagshilsnen her i dag, lørdag. 

Jeg har ikke så meget på hjertet i dag. Jeg har nemlig fået ferie, og vil nyde den i stor stil. Der skal ikke ske så meget. Vi skal have fatelavsudstyret i orden, se en film i biffen og så bliver det også til en aften i selskab med min mand, hvor vi skal ud og spise og i teatret. Mums! Ugen står vist bare i dejlighedens tegn, uden planer - men i et langsomt tempo.

Hav en god ferie.

Kærlig hilsen

Camilla.

Ps. Jeg vil lige minde dig om at det snart er sidste frist for tilmelding til Mindfulness dagen i Ringkøbing. Ønsker du en fordybelsesdag, hvor du går opløftet hjem? Så tryk her. Du skal tilmelde dig inden mandag, hvis du vil med.

Og husk at dagen i Aarhus nu også er helt på plads. Her er ca. halvanden af pladserne optaget. Læs mere her

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked