Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Lidt om min egen rejse...

mandag 27. januar 2014
Salen

Jeg har selv gået vejen…

Jeg anede ikke, hvad Mindfulness var, da jeg første gang tog afsted til USA for at møde Jon Kabat-Zinn tilbage i 2010. Vildt ikke?

For 4 år siden synes jeg også, at livet kunne køre rundt og rundt som i et hamsterhjul. Ofte var jeg forvirret og kunne ikke rigtig se vejen, altid.

Så egentlig tog jeg mest af alt afsted for at holde lidt ferie… Troede jeg. (Det var vist det, jeg trængte allermest til!)

Men jeg blev klogere…

Jeg blev kastet direkte ud i Mindfulness. Med øvelser fra kl. 06-22 hver dag i 7 dage. I starten hadede jeg det som pesten. Var alt for urolig og stresset til at give slip og bare være til stede. Men lidt efter lidt overvandt jeg frygten for at slippe, og overgav mig til det.

Det har været livsforandrende… Og da jeg sad i flyveren på vej hjem, tænkte jeg: ”Det her skal alle lære”. Så det har været min mission lige siden. Jeg elsker at vise mine klienter, at livet godt kan blive lettere. Med Mindfulness som en del af livet.

Siden har jeg været i USA flere gange for at lære endnu mere om Mindfulness, og om hvordan det kan hjælpe på så mange forskellige problematikker.

Det vigtige er også, at det ikke bliver så højtragende, at vi ikke kan følge med. Derfor gør jeg det håndgribeligt og legende – så alle kan være med. 

Billedet er fra USA, fra salen. Lige dér spenderede jeg mange timer, og sugede viden til mig. Alt det kan blive dit.

Som du ser på billedet - så er det helt nede på jorden.Det vil jeg gerne vise dig. Derfor er mine Mindfulness dag/Retreats også så populære, fordi deltagerne føler sig set, hørt og mødt. Lige dér, hvor de er.

Der er 6 pladser tilbage d. 23. februar på Hotel Fjordgården

Hav en dejlig snedag. Min arbejdsdag er aflyst, fordi jeg ikke har lyst til at køre hele vejen til Billund i dag. Så jeg er indendøre med stearinlys og tæpper.

Kærligt,

Camilla.

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked