Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Hvordan er din januar?

mandag 6. januar 2014
kaffe

Phew, siger jeg bare... Jeg er rigtig god til at drikke kaffe, og når jeg først får startet, så er det ligesom om, at jeg ikke rigtig kan stoppe igen. Især om morgenen. Der smager kaffen simpelthen fantastisk! Så efter en lang juleferie med virkelig meget kaffe, til op ad de lange formiddage med avisen og sterainlys, så tog jeg en kold tyrker. Simpelthen. D. 2. januar startede morgenen med vand og the. Jeg si´r dig, at det har kostet hovedpine. En helt bragende hovedpine helt ind til bagved tindingerne. Det har nærmest været som om min hjerne skulle sprænges. Jeg har én gang før taget en kold tyrker, men der synes jeg ikke det var så slemt? Måske husker jeg det bare ikke som SÅ slemt. Ligesom man glemmer smerterne ved at føde børn, ikk? 

Nå, men nu har jeg redet på bølgen, og kaffen bliver sluppet for en stund. Ikke for evigt og altid, men lige engang imellem, så er det, for mig, godt at rense lidt igennem og slippe lidt afhængigheder. 

Min juleferie/nytårsferie blev brugt i sommerhus i Søndervig. Helt ude vestpå, hvor du nærmest ikke kan komme længere ud til vandet. Mine forældre ejer et super skønt lille sommerhus, 1 klit fra Vesterhavet, og der elsker jeg og min familie bare og være. Jeg slapper af, tænder for brændeovnen, går lidt off-line (der er ikke internetforbindelse) og simpelthen bare stornyder, det der ér. Det var næsten 14 dage, som blev brugt på den måde. Jeg elsker virkelig den del af landet, og glæder mig også helt vildt til at holde min næste workshop derude til februar. 

Nu er det så mandag d. 6. januar. Mange er igang igen. Jeg er også igang, men på en meget stille og rolig måde. Sidder hjemme med tæpper, the og stearinlys og skriver. Skriver på min hjemmeside, skriver i min notesbog og sørger sådan for, at min egen start på året bliver så godt for mig selv som overhovedet muligt. For som du ved.... Du kan ikke give til andre, hvis du ikke selv er fyldt op. Jeg er så fyldt op nu, at jeg også storglæder mig til at komme igang i klinikken i morgen igen. Med både nye og gamle klienter. 

Jeg har haft rigtig mange tanker. Det er nemlig det, der sker hos mig, når jeg lukker lidt ned for de ydre kanaler. Så opstår der ideer, tanker og gode intentioner. Og nogle af dem har jeg allerede handlet på. 

Jeg har bestemt mig for, at få designet et nyhedsbrev. Det er sådan en dejlig nem måde at komme i kontakt med alle jer skønne læsere på. Så bliver tingene også lidt adskilt - på nyhedsbrevet vil der jo, selvsagt, være en masse nyheder og bloggen her kan holdes til mine tanker og nye erkendelser, uden så mange andre dikkedarer. Det er "in the making". Der er en rigtig fin gave med tilmeldningen af nyhedsbrevet, så det kan du godt glæde dig til. Dernæst, så vil jeg til at blogge og sende nyhedsbrev ud én fast dag om ugen. Denne dag bliver fremover om fredagen. Det er sådan en god måde at lande en uge på. Det glæder jeg mig meget til. 

Hvordan er du kommet igang med året? 

Kærligst

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked