Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Nye priser 2014

tirsdag 17. december 2013
Omega

Hej allesammen.

Så er et nyt år snart en realitet. Og i den forbindelse er der også lidt prisændringer her hos mig. 

Indtil nu har det været muligt booke mig til et foredrag i insitutioner/SFO´er/skoler/forældremøder m.m. for 3500 kr. Det har været en stor succes, og nu er det tid til at jeg bliver lidt skarpere på prisen. Hvis du booker mig inden året er omme, så kan du stadig få denne fordelagtige pris. Du kan booke så mange foredrag, som du har lyst til. Det eneste krav er, at de er betalt her i 2013.

Når vi rammer 2014 bliver prisen således: 5000 kr. for et foredrag. Prisen inkluderer selvfølgelig grundig dialog med dig om, hvad det er du har brug for. Derefter en grundig forberedelse, og så et ca. 2 timers foredrag på selve dagen/aftenen. 

Jeg griber altid mine foredrag lidt anderledes an, end de fleste. Emnerne har været meget forskellige. Men de fleste oplæg har handlet om: Mindfulness for Børn. Emner som: Selvværd og Konflikter har også været på banen. 

Jeg vil elske at inspirere dig/jer. Jeg har fået så mange fine tilbagemeldninger. Læs f.eks. her nedenunder.

"Tusind tak for et super foredrag i Rødbæksgaard børnehave igår. Jeg vil rigtig gerne have dine slides.
Vi har brug for alle de "råd og vejledninger" vi kan få. Det var noget af en øjenåbner at høre dig."

"Super inspirerende foredrag du lige har holdt for Mødre på barsel i Horsens -fik nogle gode tips" med hjem, og en lyst til at "grave" lidt mere i det."

"Tak for et fantastisk godt foredrag igår aftes i Rødbæksgaard Børnehave. Du gav helt sikkert os, som familie, nogle ting som vi kan bruge i vores hverdag - tak."

"Mange tak. Jeg synes også, det var en god oplevelse i går - og også forrige gang for et par uger siden - jeg nyder virkelig de eftermiddage og føler mig meget inspireret, når vi går derfra."

“Vi har i Alminde-Viuf SFO haft et kursus med Camilla H. J. – tidligere psykolog på PPR og nu selvstændig. Kurset har varet godt 40 timer og har været fantastisk udbytterigt for personalet – såvel i forhold til kollegaer som forældre – og sidst men ikke mindst i forhold til alle vore børn. Kurset omhandlede bl.a.: Positiv psykologi, kommunikationskompetencer generelt, konflikthåndtering og løsninger, den svære samtale (forældre og kollegaer), hvordan styrker vi børns selvværd, anerkendende tilgang til udfordrende børn – og Mindfulness. Camilla har nu lavet et ”mini-kursus” omkring ”Mindfulness for børn” – mangler I inspiration så tøv ikke, da det er suverænt godt, og personalet bruger det på hinanden (til bl.a. p-møder – og selvfølgelig ift. børnene i klasserne og i SFO’en).” – Bjarne Vilhelm Christensen, leder af SFO´en på Alminde-Viuf Skole.

“Camilla har været helt suveræn til at undervise i dag. Jeg har lært, hvad Mindfulness kan gøre for vores børn, men ikke mindst for mig selv. Camilla har gjort det enkelt og simpelt, hvilket var lige, hvad jeg havde brug for.” – Lisa, leder af Børnehaven Thunfisken i Aarhus.

Ses vi i 2014?

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked