Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Mindfulness - hvorfor egentlig?

torsdag 19. december 2013
Buddha

Der er så meget, du skal. Der er så meget, du skal nå. Der er så meget, du skal bruge tiden på. Så hvorfor skal du så OGSÅ interessere dig for Mindfulness?

... Du kan tro, at jeg har hørt dette mange gange fra mine klienter og kursister, INDEN de får smagt på det. Jeg svarer altid:

Har du tid til at lade være...? Al forskning peger på, at når Mindfulness bliver en del af livet, så bliver dét du GØR og skal NÅ meget mere kreativt, nærværende, tager kortere tid og du er MED i det, du laver. 

Det er da det gode... Ikke?

Jeg kunne ikke selv forstå det. Lige indtil jeg, første gang, tog afsted til USA for at møde Jon Kabat-Zinn. Jeg tænkte ved mig selv, at det bare var endnu en lille døgnflue, som jeg skulle snuse lidt til. Men det har virkelig været livsforandrende, og jeg elsker at inspirere andre til at træde ind i et liv med mere nærvær, ro og fokus. Både børn og voksne. 

Hvad står Mindfulness for? Det defineres sådan her:

"At blive nærværende i dette øjeblik. Lige nu."

Nyd din dag. 

Kærlig hilsen

Camilla.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked