Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Nye begyndelser...

torsdag 22. august 2013
Omega

Hold op en uge...

Min mindstemand er startet i skole, og det har ikke udelukkende været sjovt. Måske nogle af jer derude også har skolestart som en del af livet pt.? Det kan virkelig trække tænder ud. Det kom faktisk lidt bag på mig. Jeg synes, vi har en afbalanceret og glad dreng. Men han er bare ked af at sige farvel til os og goddag til alt det nye. Nye mennesker. Nye steder. Nye dufte. Alt er nyt. 

Det er vel egentlig ikke så meget anderledes, end når vi selv skal noget andet, end vi plejer. Det kan også gøre os usikre, utrygge, triste m.m. Vi giver måske bare ikke os selv lov til at mærke det, og få det ud? Fordi vi er voksne, og så viser vi ikke altid, hvordan der er indeni os? 

Jeg synes ihvertfald, at der er en masse værdi i, at han (mindstemanden) viser os, at han er usikker lige nu. Ved hjælp af gråd. Vi fortæller ham, at der faktisk ikke er noget i vejen med at græde. Det er naturligt. Hellere det, end at han holder det inde i maven, så det bliver til en stor klump, som kan vokse sig meget stor. 

Når du er trist - græder du så? Eller holder du det inde i dig selv?

Hav en vidunderlig weekend.

I morgen skal jeg afholde min 5. Mindfulness dag her i Århus. Det plejer at være vildt skønt, så det glæder jeg mig til. 

Kærlig hilsen

Camilla.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked