Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Jeg er her skam:)

søndag 28. juli 2013

Hej med dig.

Jeg er her, lige her! Lige nu i hvertfald. Jeg har været lidt off, da jeg har afholdt en uges ferie ved Vesterhavet sammen med mine drenge. SÅ skønt. Jeg lod min Mac blive hjemme, og tjekkede ikke Facebook i en hel uge. Før i tiden ville jeg nærmest have troet, at det var umuligt. Men i dag ved jeg, at det går. Jeg behøvet ikke være "på" hele tiden!

Jeg har lige en lille smule arbejde i den kommende uge, og så er der ellers ferie igen. Næste gang sætter vi os i en flyver, og tager til Tyrkiet og nyder en uge sammen, allesammen. Her skal vi bade, spise lækker mad, sole os og bare være sammen.

Når jeg er retur fra ferie, så går hverdagen igang igen. Hvilket måske også snart er tilfældet for dig? Jeg håber, at du får en blød start. Und dig selv ikke at have massive lange dage, de første dage, men tag det stille og roligt. Hjernen skal lige omstille sig fra at være "slået fra" til at være "slået til" igen.

Jer der kender mig ved, at jeg er ret så optaget af, hvordan Mindfulness kan hjælpe os allesammen. I en travl hverdag. Jeg sad lige og surfede lidt rundt efter noget "let" optageligt her i sommervarmen, og så denne skønne video.

Tryk her, og se en god video. Den tager ikke lang tid, ca. 10 min. 

Jeg kan lære dig dette - kom med på én af mine kurser. Du finder kalenderen her.

NYD sommeren, og alt hvad det indebærer.

Kærligst, 

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked