Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

USA venter...

tirsdag 18. juni 2013
Så tæller vi ned

Så er der kun en god uge til jeg tager afsted til USA igen.

Min rejse startede allerede tilbage i marts, hvor jeg bestilte kurset, jeg skal på. Det er simpelthen sådan en fin proces at bestille en stor rejse. Elsker fornemmelserne og følelserne, som følger med. Forventningerne, spændingen og eventyret venter. 

Det er også altid med massive sommerfugle i maven, når jeg rejser uden min familie - for jeg véd bare, at jeg kommer til at savne dem rigtig meget. Men alt er godt. Savn er helt okay.

Jeg starter mig rejse i New York, hvor jeg har 3 dage. Her skal jeg bare lande, slentre rundt og opdage byen igen. Sidst jeg var afsted, så jeg en masse af de turistattraktioner, som er kendetegnene for NY. Denne gang skal jeg bare være og nyde. Efter de første 3 dage tager jeg nord på til Omega Institutet, hvor jeg skal på et 5 dags intensivt MBSR program. Hvis du har lyst så kan du læse om kurset her. Jeg elsker, at blive undervist af de skarpeste indenfor feltet (uanset, hvilket felt det er). Og jeg rejser gerne langt for at få fingrene i den viden, som de deler ud af. 

Hvorfor er jeg så interesseret i det her med Mindfulness?

Først og fremmest fordi jeg har oplevet, hvilken stor forskel det har gjort for mig selv og mit eget liv. Men også fordi jeg gang på gang ser, hvilken forskel det gør for mine kursister og mine klienter, barn som voksen. Bare dét at lære at trække vejret roligt og helt ned i lungerne kan gøre en instant forskel. 

Derudover, så er inspiration nødvendigt for mig. På den måde kan jeg blive ved med at bringe nyt i spil, når jeg afholder mine Mindfulness dage og Retreats. Og deltagerne på mine kurser her i august og september vil faktisk få sprit ny viden med i den mentale rygsæk. 

Det er jo win win.

Skal du med på Retreat i september? Så læs mere her.

Skal du med på Mindfulness dag i Aarhus d. 24. august? Læs med her (Kræver lige i øjeblikket, at du er har en profil på Facebook)

Skal du med på Mindfulness dag i Ringkøbing d. 15. september? Læs med her (Kræver lige i øjeblikket, at du har en profil på Facebook). 


Hav en skøn tirsdag.

Kærligst

Camilla.

Ps. Mit firma fylder snart 2 år. Jeg overvejer stadig, hvilken gave jeg skal give jer. Hvis du har en god idé, så skriv den endelig herunder. Måske du selv kunne vinde den (og hvad skulle det så være?).

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked