Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Så er jeg på vej:)

torsdag 27. juni 2013
Adyashanti

Billedet her er fra sidste gang, jeg var i USA. Dengang var det på Silent Retreat i 7 dage. Fantasktisk vild oplevelse, som virkelig kan anbefales.

Anyway, jeg er nu igen på vej. Samme destination, men et andet formål. Jeg skal trænes af de bedste i USA. I MBSR programmet. Læs om det her. Og jeg glæder mig helt vildt. Til at lære noget nyt, få inspiration, tale med mennesker fra hele verden og ikke mindst til eventyret.

Jeg er meget eventyrlysten - og det er lige før, at hvis jeg får nogle begrænsninger i min udfoldelse, så får det mig til at få ENDNU mere blod på tanden. Jeg elsker, at rejse og opleve verden. Fra mange perspektiver.

Så - jeg ville egentlig bare skrive "på gensyn". Det kan sagtens være, at du hører fra mig, imens jeg er afsted. Du ved... Når jeg tænker, at der er noget du bare SKAL vide NU:)

Ellers ADIOS - og husk at tilmeldingerne til diverse kurser og retreats er åbne. Læs mere her. Invitationen til Mindfulness dagen i Aarhus d. 24. august mangler, men den er på trapperne. Tilmeldningerne er begyndt at komme til denne dag også, så skriv endelig, hvis du er interesseret. Der er max. 20 pladser. Tilmeldningen kan ellers også ske via Facebook her.

Pas på dig - vi skrives snart ved igen. 

HUSK, at du altid er velkommen til at efterlade en kommentar - jeg ville elske at kommunikere mig dig her på bloggen også.

 

Kærligst

Camilla.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked