Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Novice på scenen.

torsdag 13. juni 2013
Blomster fra klient

Og så passer overskriften ikke helt alligevel. Fordi jeg har været ude og undervise/holde oplæg masser af gange, men denne gang var alligevel en første gang, indenfor emnet. Sådan er det jo egentlig med mange ting her i livet - alting er en første gang. 

Nå, tilbage til sagen. For nogle uger siden blev jeg ringet op af Dansk Psykologforening, som gerne ville have at jeg kom og afholdte et oplæg i forhold til deres psykologkampagne. Det skulle handle om min egen vej til det selvstændige liv, og om min brug af De Sociale Medier. Wauw, tænkte jeg. De vil altså have MIG til at komme og sige noget klogt. Det havde jeg alligevel ikke set komme. Men fedt, og jeg sagde selvfølgelig JA TAK lige med det samme.

Det med at bruge de Sociale Medier i forhold til at blive selvstændig, har været en stor del af min identitet og forretning. Og jeg mener virkelig at, hvis man har bare en lille smule lyst til at kaste sig ud i det, som psykolog (og selvfølgelig også andre fagområder), så er det bare om at komme igang. Det kan nemlig åbne døren lidt på klem til vores profession, som jeg nogengange finder utrolig lukket til. Så jeg var glad!

Så kom tilmeldningslisten: 40 kompentente psykologer, og nogen med meget mere erfaring end mig. SHIT! Tænkte jeg. Kender du den følelse af, at du så alligevel har lyst til at stikke halen imellem benene? Sådan havde jeg det, lige dér. Men afsted med mig. Jeg havde et vigtigt budskab at dele.

Jeg var i et rigtig fint selskab, må jeg sige. Marianne Steen, som har helt styr på det der med Sociale Medier, var til stede. Du kan læse om hende her. Derudover var Ivan Tyrsted til stede. Han har helt styr på det der med forretningsudvikling, og sidder i nogle mega spændende projekter rundt omkring. Læs mere om ham her. Og så var der mig. Det var sjovt at opleve, at meget af det som Marianne og Ivan talte om, gjorde jeg allerede. Det var bare ikke lagt ind i en specifik plan eller ind i en særlig strategi. Fordi jeg arbejder meget med hjertet og rigtig meget med med min intuition. 

Jeg tror på, at hvis du gerne vil være selvstændig, så skal du gøre det, når du ikke længere kan lade være. Hvis du har prøvet at føde et barn, så ved du, at der på et tidspunkt i processen kommer presseveer. Det er dér, hvor du bare må give helt slip, give efter og give los. Akkurat sådan ser jeg processen i at starte selvstændigt op. Det er ligesom en fødsel - når du ikke kan lade være med at presse mere, fordi dit budskab bare er så vigtigt, at det bare MÅ deles med verden - lige dér skal du tage næste skridt på den selvstændige vej. Altså, når du bare MÅ presse. Hvis du gør det før, så ødelægger du måske den fine proces, som det egentlig er at komme til selve lanceringen af dit produkt/forretning. Nyd processen undervejs (En fødsel er bestemt også smertefuld, og det er ikke den proces, jeg mener). Men mere en følelsen af, at stå på tærsklen til noget helt nyt og spændende. Mærk følelserne i maven, fordi de vil guide dig i den rette retning. 

Nu vil jeg nyde denne regnfulde dag. Om lidt har jeg samtaler over Skype, hvilket giver en vis ro. Fordi jeg bare kan være herhjemme. Derudover så NYDER jeg den skønne buket. Den fik jeg i går af en familie, som var så glade for den hjælp jeg havde givet datteren i familien. Wauw, tænkte jeg. En idé i mit hoved Mindfulness for børn og unge, som virkelig er født i dyb kærlighed til Mindfulness og arbejdet med børn og unge, virker. Det kunne jeg ikke have tænkt mig til - den idé skulle bare presses ud. 

Kærligst,

Camilla.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked