Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Mindfulness for børnene - hvorfor?

onsdag 8. maj 2013
Mindfulness for børn. Hvad er nu det for noget?

Hvilke betingelser giver du dit barn for at opnå ro, fokus og et større nærvær med sig selv? Jeg gætter på, at din hverdag måske er travl, og at overskuddet til tider ikke er stort? Nogengange er du måske rådvild, og ved ikke hvad du skal gribe og gøre i?

Sådan er det for rigtig mange forældre. Jeg møder dem hver dag. Jeg hjælper, via Mindfulness, dit barn med at opnå mere ro og fokus. Ofte viser det sig, at der er nogle mønstre i familien som der også, med fordel, kan kigges på. Man kan som forælder være kørt fast i de samme mønstre, samme måder at gøre og sige tingene på. Her fungerer jeg som et spejl, som rådgiver og vejleder for jeres familie. Men primært handler det om dit barn. Jeg hjælper dig barn med at lære en masse øvelser, få indsigt i hvordan tanker, følelser og kroppen hænger sammen. 

I øjeblikket har jeg børn og unge i alderen: 5-17 år. Og det handler om mange forskellige udfordringer. Faktum er, at det virker. Mindfulness for Børn gør en gigantisk stor forskel.

Du kan se meget mere om forløbet her: Mindfulness for børn og unge.

Skriv til mig her, hvis du er nysgerrig på om jeg kan hjælpe netop jer.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked