Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Er det hele gået i hårdknude?

torsdag 30. maj 2013
I overgangen mellem dag og nat

Når vi skal flytte os imod et mål eller en drøm vi har - eller bare i det hele taget gøre noget andet, end vi gør nu, så kan vores mave krølle sig sammen. Og vi får allermest lyst til at lade være. For vi ved jo, hvad vi har... Og ikke hvad vi får. 

Den seneste tid har jeg mødt rigtig mange mennesker, som har rigtig svært ved at træffe nogle andre valg for dem selv. Til trods for at de får stress, ondt i maven hver dag, er triste og mere opfarende m.m. af at være der, hvor de er. Det er så sårbart at få åbnet op ind til det, som er kernen i, at de ikke tør. Ofte handler det om, at selvværdet og selvtilliden har lidt alt for længe, og derfor er tiltroen til at de godt kan, forsvundet - som dug for solen. Simpelthen. 

Det hjælper at få talt det hele igennem. Det hjælper, at have en at sparre med. Måske tør du ikke tale med dine venner eller din familie om dine drømme, fordi du er bange for afvisningen i det? 

Måske tror du også, at alle planerne skal være lagt, og det hele skal være perfekt, før du tør rykke dig? Men sandheden er, at det først begynder at blive perfekt (kan det egentlig nogensinde blive helt perfekt??),når du flytter dig. Først dér kan du putte brikkerne ind på de rette pladser. 

Alternativet er, at du står udenfor og ser på det flotte puslespil. Men du kan ikke rigtig komme i nærheden af det, fordi du er optaget af alt det, som ikke gør dig glad og hjælper dig til at finde ind til dit værd og din tro på dig selv.

Kærligst 

Camilla

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked