Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Når hjertet slår krøller...

torsdag 18. april 2013
En stund hvor eftertænksomheden lander

Phew! Denne uge er en uge præget af rigtig mange tanker, eftertænksomhed og den ene reminder efter den anden omkring, at livet er her nu. Vi ved aldrig, hvad morgendagen bringer. Eller hvad det næste øjeblik bringer.

En meget kær veninde fulgte, i går, hendes far i graven. Alt for tidligt. Det var på mange måder en utrolig smuk dag. En smuk afsked med et menneske, som har sat dybe spor og efterlader sig mange minder, hos min veninde. Det er sådan det er. Nu er der minderne og kærligheden tilbage. 

Når vi bliver mindet om, at der er en fin grænse mellem liv og død, så kan hjertet krølle lidt sammen. Det er så sårbart, at blive mindet om, at vi på et tidspunkt ikke skal være i den fysiske krop. En bisættelse bliver en ultimativ reminder om livet. Om det liv vi lever, lige nu. Er der tråde i livet, som vi ikke længere næres af? Er der noget, der skal laves om eller gøres noget ved? Spørgsmålene kan melde sig på sådan en dag. Og jeg tror det er helt naturligt. Og som det skal være. 

Jeg vil gå ud og få lidt sol på næsen. Jeg vil nyde, at jeg kan gøre som jeg vil, i dag. Jeg vil nyde en god kop kaffe og glæde mig til min mand kommer hjem fra arbejde og give ham et kys. 

Det er de små ting, som tæller og som giver livet mening. Det blev jeg mindet om i går.

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked