Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

En lille tester på min nye blog = ny energi

mandag 8. april 2013
Lys

Jeg har fået en ny hjemmeside. Dette er mit første indlæg på det nye site. 

Sådan en hjemmeside er længe undervejs. Da jeg tog til USA sidste år, hvor jeg var i Silent i en hel uge, kunne jeg bare mærke, at det var tid til en visuel forandring. Der er sket meget med mig, siden jeg slog dørene op til Psykolog Camilla Holmgaard for snart 2 år siden. Jeg har fået en skarpere profil. Jeg ved, hvad jeg er god til. Det er faktisk en kæmpe hjælp i min daglige gang i klinikken. Jeg siger ikke ja til hvad som helst. Når jeg møder en udfordring, som ikke ligger til mig, så sender jeg klienten/opgaven videre til nogen, som jeg bare véd, er et bedre match. Sådan synes jeg, det skal være. Som psykolog er det min fornemmeste opgave, at dem som opsøger mig, får den HELT rette hjælp. Jeg skal ikke sidde og lade som om, at jeg kan løse alle udfordringer. Det ville være snyd.

Siden september har jeg været i dialog med det knivskape webfirma: www.kroghtejg.dk. Det har været et samarbejde, som bare er "kørt derudaf". Der har ikke været nogle overraskelser undervejs. De dygtige mennesker har besøgt mig i klinikken, fanget min energi og essens, hvilket hele det visuelle afspejler. Derudover kom Mathilde Haase på besøg, og tog en masse smukke billeder. Hende kan du finde på: www.mathildehaase.com. Hun er eminent god til, at indfange de øjeblikke, som bare ikke alle fanger.

Ellers så har det bare været sjovt, at være med i processen - i at få en ny visuel identitet. 

Lad mig endelig få en kommentar her forneden - det ville jeg elske. Det er (også) en helt ny funktion. Jubii... :)

God mandag aften.

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked