Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

En hverdag, som er vendt lidt på hovedet...

torsdag 25. april 2013
blog billede

Måske kender du det.... Hvis du altså har skolebørn?

Vores hverdag har de sidste 4 uger været vendt noget på hovedet. På mange måder har Lockouten haft den betydning, at vores ældste dreng har prøvet lidt af hvert. Mest af alt har det haft stor betydning for hans forhold til hans fætre, som han har været meget sammen med de seneste uger. Det samme gælder hans venner, som han også har været meget mere sammen med - meget mere end han plejer. Vi har gjort, hvad vi kunne for at få hverdagen til at hænge sammen. Jeg tror egentlig, at det har været meget sundt for os alle at få et afbræk i hverdagen, hvor vi har måtte tænke kreativt.

Jeg kan mærke, hvor STOR pris jeg sætter på vores skole, de lærere som underviser og den hverdag, som vores ældste dreng elsker. 

Nå, men det var egentlig ikke Lockouten, som dette skulle handle om. Men jeg faldt lige over en artikel, som jeg blev interviewet til. Nemlig sagen om den dårlige samvittighed, der ofte kan herske hos forældre - måske især mødre? Lockouten har måske pustet til denne dårlig samvittighed? Har du måtte jonglere med mange bolde for at få tingene til at hænge sammen? 

I stedet for at hamre dig selv i hovedet med en hammer over den dårlige samvittighed, så gør noget godt for dig selv. Nyd en dejlige gå-tur, lav skøn mad, sig til dig barn at du elsker det, giv din mad/kone et kys og sørg for at være god ved dig selv, i det hele taget. Husk, at det bedste vi kan gøre for vores børn er at være gode ved børnenes forældre. De kan ikke bruge en forælder, som er minus på energikontoen til noget - så sørg for, at hæld energi på din egen konto FØRST. Og se, hvad der sker.

I fredags blev jeg interviewet igen til Alt for Damerne - omkring samme emne. Jeg skal nok tippe dig, når det kan købes. Det giver bare stof til eftertanke... Vi skal huske at passe på os selv. 

 

Nyd bededagene - nyd fridagene. 

 

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked