Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Det hele lander lige så stille...

mandag 22. april 2013
Så tæller vi ned

Så er det mandag morgen. Jeg sidder og skriver dette indlæg med en kop rygende varm kaffe i hånden, og et varmt tæppe om benene. Lige pludselig er det koldt igen? Det har ellers været en helt fantastisk weekend. 

I lørdags afholdte jeg for 3. gang Den Skønne Mindfulness Dag. Over 50 kvinder (og en enkelt mand) har nu deltaget på dagen, hvor de har fået vished om, hvad Mindfulness er og ikke er. De har fået en masse konkrete øvelser med ud i virkeligheden, som de kan bruge lige med det samme. Alle deltagerne har fået fine indsigter og erkendelser. Jeg elsker at være vidne til menneskers proces - lige dér, hvor de åbner op og er sårbare. Lige dér er der nemlig mulighed for vækst. Lige dér er der mulighed for at væksten kan lande i sind og krop. Så derfor: Tak til alle dem, som har bakket op og været med på de 3 lørdage, der har været indtil videre.

Jeg går og leger med nye ideer. Jeg vil gerne kombinere meget mere Mindfulness og stilhed i ét retreat. Spredt ud over halvandet døgn. Jeg er i dialog med forskellige steder for afholdelse. Se ét af stederne her: www.kalohus.dk. Det ser så fint ud, og kunne godt danne en smuk ramme om Mindfulness, proces og vækst. Følg med, hvis du er interesseret. 

I går, søndag, stornød jeg vejret. Vi flyttede nærmest ud i haven med kaffen og hyggen. Fik spontant besøg af et hold gode venner og så ankom vores nye spisebord. Det var længe ventet. Og det står så smukt i stuen - rummet er allerede helt anderledes. 

Hav en skøn mandag - jeg ønsker dig alt det bedste.

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked