Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Tanker på en onsdag

onsdag 6. marts 2013

Så blev det onsdag. Jeg er hjemme med Hjalte som igår fik fjernet polypper. Han virker ikke synderligt mærket af det, men nyder nu alligevel at have mor for sig selv, tror jeg:).

Det er en ret vild tid i min ende af verden. I lørdags afholdte jeg mit 2. Mindfulness kursus. Det var en fabelagtig dag med 18 kvinder, som jeg fik guidet igennem en dag, hvor de fik indsigt i hvad fordybelse, ro og nærvær betyder for deres liv. Det er livsnødvendigt. Det er det! Vi kører ofte i 5. Gear igennem livet. Tiden til ro, nærvær og fokus er noget vi gør, når vi lige husker det. Det vil jeg gerne puffe til. Og det lykkedes.

Nu er der heller ikke længe til at jeg skal afholde mit første Retreat. Sommerfuglene basker rundt i maven. Jeg bliver nervøs. Gamle genkendelige følelser og tanker som: “Er jeg god nok til det”, dukker op. Tit. Jeg ved godt, at det er fordi, at jeg er igang med at udvide horisonten, men pyh…. Jeg skal lige huske at anerkende mig selv og huske, at holde nogle gode lange pauser indimellem. Kender du mon også følelsen af, at HELE dit liv afhænger af noget, du skal præstere? Det er jo løgn. Det er det. Det skal jeg bare lige minde mig selv om.
Jeg har jo en masse på hjertet, som jeg GLÆDER mig helt vildt til at give videre til alle deltagerne.

Derudover så er jeg inde i masse overvejelser omkring, hvornår jeg skal tage næste tur over Atlanten og deltage på det næste inspirerede Mindfulness kursus….Det hører du nærmere om i næste indlæg.

God onsdag derude.

Kærlig hilsen
Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked