Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Hold op, hvor er jeg spændt

torsdag 14. marts 2013
Hold op hvor er jeg spændt

Jeg glæder mig. Til i morgen. Der løber mit første Silent Retreat af stablen, på det lækre Hotel Koldingfjord.

Jeg glæder mig til at møde alle deltagerne, og til at guide dem igennem en skøn skøn weekend. Jeg har lagt en plan, handlet overraskelser, fået alt til at spille sammen med hotellet, bestilt lækkert vejr(!?) og prøvet at eliminere alt det, som kan forstyrre os. 

Men jeg ved jo også, at jeg ikke kan planlægge alt. Jeg skaber de lækreste rammer - så er det op til os alle at fylde dem ud.

Det bliver en weekend, hvor vi skal finde indre ro, fokus og nærvær. Billedet symbolisere meget godt den stemning, jeg tænker der kommer til at opstå. Nemlig klarhed med masser af krusninger på vejen - sådan er det nemlig, når vi bliver stille med os selv. Så opstår der magi.

 

Camilla Holmgaard Familieterapicamilla blog

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked