Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Tanker om liv og død ...

fredag 8. februar 2013
Tanker om liv og død ...

Døden er en størrelse, som kan være svær at håndtere. Når døden banker på bliver vi konfronteret med det liv, der leves. Det føles uretfærdigt når døden puster nogen, vi elsker i nakken. Især når vi synes, det er for tidligt. Det er den ultimative konfrontation.

Konfrontationen kalder på opmærksomhed - både i forhold til, at vi skal tage afsked med det menneske vi elsker, men også opmærksomhed i forhold til det liv, vi selv lever. Spørgsmål som melder sig ofte er: Skulle jeg gøre noget andet? Skal jeg rykke på nogle af mine drømme? Det er helt OK og helt naturligt at spørgsmålene kan melde sig. Vores angst for døden handler ofte om vores angst for livet. Det er klart, at det gør ondt, når vi skal miste, fordi det også giver genklang i vores eget liv, og de valg vi har truffet for os selv. 

Sorgen i at skulle tage afsked kommer vi ikke udenom. Den er der, og det skal den også have lov til at være. 

I denne uge er jeg blevet mindet om, hvor hurtigt livet kan skifte kurs. Jeg er blevet mindet om vigtigheden af at leve det der kære liv, jeg har fået foræret. Det er mit job, at gøre det så nydelsesfuldt som muligt. 

God weekend til dig. I min ende af verden skal der slappes af, hygges og nydes max.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked