Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Taknemmelighed

onsdag 28. november 2012
Taknemmelighed

TAK! Det bare det første ord, der falder mig ind når jeg tænker på i lørdags.

I lørdags afholdte jeg min første Mindfulness workshop. Altså ikke første gang, jeg underviste, men første gang, hvor jeg selv stod i spidsen for alt fra A-Å. Normalt ringer folk, og spørger om jeg vil komme og holde et oplæg - her arrangerede jeg det hele selv.

30 kvinder havde meldt sig til. De fleste havde ikke erfaring med Mindfulness og Meditation, så vi startede fra begyndelsen. Det var fedt, at opleve hvordan deltagerne bare tog det ind, og arbejdede med øvelserne. Der kom mange fine erkendelser og indsigter undervejs. Så fint!

Jeg græd lidt undervejs - jeg var så rørt over: At energien var så høj, over at jeg modtog så meget hjælp undervejs og over, at det hele spillede sammen og gik op i en højere enhed. 

Lørdag aften tikkede de første sms´er ind fra nogle af deltagerne. De var taknemmelige for dagen og havde virkelig fået noget ud af det. Efterfølgende dukkede der mails op i min indbakke. Ligeledes med tilkendegivelser af, at dagen havde været en succes. 

TAK! Siger jeg bare…. Jeg er stadig rørt, og nyder stadig følelsen af at jeg gjorde det! Sørme:)

I disse dage tager jeg min egen medicin. Jeg holder fri et par dage. Det er efterhånden min erfaring, at når jeg har været meget “på”, så er det nødvendigt at jeg også går “off”, Nogle gange kan et par timer være nok, andre gange kan én dag gøre det. Jeg taget 2 fridage for at lade alle indtrykkende, erkendelserne og indsigterne lande. 

Jeg er taknemmelig.

Hvad er du taknemmelig for? Kommentér gerne i denne tråd.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked