Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Rejs alene

onsdag 31. oktober 2012
Rejs alene

Her var jeg igang med at gøre noget, jeg aldrig troede jeg skulle/turde gøre! Tage på en rejse alene og være stille i 7 hele dage. Men jeg gjorde det, og oplevede fantastisk-heden i dét. Og jeg kom hel hjem igen.

Hvad var jeg så bange for? Både at rejse selv, alene! Tænk, hvis flyet styrtede ned, så ville hele min familie blive mor-løs. Tænk, hvis jeg blev røvet i New York i en mørk gyde. Tænk, hvis jeg ikke kunne finde den bus jeg skulle køre med for at komme på kurset. Tænk, hvis jeg ikke kunne finde ud af at være stille. Tænk, hvis jeg blev sindssyg undervejs. Tænk, hvis min familie ikke savnede mig. Tænk, hvis jeg ikke kunne holde mit eget selskab ud. Tænk, hvis……. Tænk, hvis…. Tænk, hvis…. Sådan kunne jeg blive ved ud i det uendelige. 

Sådan er det med mange valg her i livet. Tænk, hvis…. Sådan var det også, da jeg kastede mig ud i at blive selvstændig igen. Tænk, hvis nu det ikke gik… Tænk, hvis vi måtte sælge vores hus, fordi økonomien ikke hang sammen… Tænk, hvis jeg ikke kunne finde ud af forvalte min tid, nu hvor jeg ikke RIGTIG har kollegaer at dele alle opgaverne med. Det samme gør sig gældende, når jeg underviser. Tænk, hvis der sidder nogen, og ikke synes jeg er speciel dygtig. Tænk, hvis jeg ikke kan formidle stoffet, så de forstår det. Tænk, hvis… XYZ.

Listen er lang, og jeg kunne blive ved. 

Men jeg har taget en beslutning om, at mit liv ikke skal styres af “Tænk nu hvis”. For så lever jeg ikke. Så kommer jeg aldrig ud af comfortzonen, og finder ud af at jeg faktisk GODT KAN!

Jeg vil vise mine børn, at man gerne må gå efter de vildeste drømme. Jeg vil vise mine børn, at selvom det rokker lidt indimellem, så går det. Og gør det ikke, så er der altid en vej man kan gå. Jeg vil vise mine børn, at et liv der leves i tillid - tillid til verden og  til livet - er et liv, som nogengange har mange snørklede veje undervejs.  Men disse veje kan være fantastiske. Jeg vil vise mine børn, at når man tør - så oplever man en indre tilfredsstillelse, som er svær at sammenligne med noget. Og det skal ALDRIG være “på grund af børnene” at jeg ikke lever mine drømme - tænk at placere det på deres skuldre? Det er en tung ubevidst byrde for dem (og mig) at bære.

I skrivende stund sidder jeg på vej hjem fra endnu en fantastisk dag i Kolding, hvor der var 23 mennesker samlet til at blive undervist i Mindfulness af MIG. MIG! Ingen andre end mig. Fordi en tidligere chef har ytret, at når det handlede om Mindfulness, så var jeg den eneste vej frem. Jeg er taknemmelig,  og jeg er i tillid.

Hvis du skulle beskrive dit liv med 3 sætninger, hvad skulle de så være? Er der nogle steder, hvor du kan mærke at “leverpostej-farven” er lige lovlig kraftig? Er der steder, hvor du ikke får handlet på dine drømme? Så vid, at alle som starter med at tage hul på drømmene også har været dér. Det har været angstprovokerende og utrygt til at starte med. Men jo mere tillid du har til projektet og til dig selv - jo bedre. Og det sjove er jo, at når du flytter dig, så flytter dit fokus sig også. Du vil derfor begynde at tiltrække mennesker på din vej, som hepper på dig, og som tror på dig. Også når det ryster lidt…. Tak til min mand, som bare altid står der og hepper! Jeg er taknemmelig.

God aften derude.

Kærligst, 

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked