Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Jeg ved det ikke...

lørdag 13. oktober 2012

Nogengange ved man det bare ikke, vel? Og det er faktisk helt OK.

Jeg møder mange mennesker, som helst vil have svar på det hele NU. Hvorfor er jeg ikke glad? Hvorfor møder jeg ikke manden i mit liv? Hvorfor er jeg ikke tynd? Hvorfor føler jeg mig forkert? Hvorfor er alle andre lykkelige? Og mange andre varianter af samme spørgsmål……

Der er INTET i vejen med spørgsmålene, vil jeg gerne lige slå fast. Det er relevante spørgsmål, som man kan stille sig selv.

Dér hvor kæden hopper af er, når den eneste strategi er at HANDLE. Altså når folk løber rundt med hovedet under armen, for at finde svarene. Og bliver endnu mere forvirret i mellemtiden. Og bliver rigtig kede af det undervejs også… Når man befinder sig et sted, hvor der synes at være flere spørgsmål end svar, så tror vi typisk, at vi skal prøve nogle af følgende muligheder: Spise lykkepiller, skifte manden/konen ud, starte på massiv træning, gøre en masse andre mennesker glade, skifte jobbet ud m.m…..Og finder så bagefter ud af, at det heller ikke var svaret på spørgsmålet.

Prøv for et øjeblik at sig til dig selv: “Jeg ved det ikke”… Stop op og mærk dig selv! Vær dig selv, stop med at putte dig selv på sidstepladsen over mennesker, der skal være i fokus. Du er værdifuld. Du har en kraft inde i dig, som ofte rummer en masse svar - det skal mærkes, og ikke handles væk…

Det er ikke nødvendigvis det nemmeste i verden, jeg be´r dig om - jeg ved det! Men måske det er nu er tid til at prøve noget andet, hvis ikke du får de svar du søger…?

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked