Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Der lå jeg og reflekterede over livet

mandag 1. oktober 2012
Der lå jeg og reflekterede over livet

I stilheden. Uden at tale med nogen i 7 hele dage, men sammen med 300 mennesker, jeg ikke kendte. Det var vildt, sjovt, frustrerende, forstyrrende og sorgfuldt. 

Når vi bliver stille med os selv, så møder vi os selv. Det huskede jeg mig selv på - derfor omfavnede jeg også de tanker, der dukkede op. Ikke alle tanker var dejlige og smukke - mange var også forfærdelige, triste og frustrerede. Men de var der - på lige fod med tankerne i den anden ende af skalaen. 

Det har givet mig stof til eftertanke, at stilheden kan være så skelsættende. Jeg lærte rigtig meget om mig selv, sluttede fred med gamle mønstre og tanker og indså at stilheden skal have mere plads i mit liv. Det gav så meget, at stoppe op og mærke, hvor der var justeringer, i mit liv, som skulle laves. Og have tiden til at tænke mulighederne til ende. Det kan virkelig anbefales. Jeg har besluttet mig for at forfølge min drøm om, at gøre det muligt for dig at opleve stilhedens magi. Derfor arbejder jeg på, at gøre et weekend retreat, i stilheden, muligt. I foråret 2013.

Jeg håber du får en skøn mandag - her sidder jeg i klinikken med kaffe, stearinlys og om lidt kommer de første klienter i denne uge.

Vi skrives ved.

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked