Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Grin!

tirsdag 4. september 2012

Lige en lille reminder herfra. Hvornår har du sidst haft det så sjovt, at dine grinemuskler blev ømme?

I weekenden var jeg i København sammen med min mand, hvor vi skulle til koncert om fredagen på Skovridderkroen. Det var en koncert, der startede kl. 22.30 og bagefter var der DJ til kl. 04.00 om morgenen. DJ´en spillede bare det fedeste numre… I ved, der hvor man bliver luttet 15 år tilbage i tiden.

Nu var det længe siden, at manden min og jeg havde været ude, bare os to. Så vi havde besluttet os for at være i København hele weekenden. Derfor kunne vi også glemme alt om tid og sted fredag aften. Jeg si´r jer: Vi havde det SÅ sjovt. Vi dansede og grinte - helt teenageagtigt. Det var SÅ sjovt…. Når jeg sidder lige nu og tænker på det, så smiler jeg. 

Det mindede mig om, at livet skal være sjovt. Vi skal have det sjovt. Det er ikke altid, det er det - men når så muligheden kommer, så er det om at gribe den. Give lidt slip, smide kontrollen og GRINE!!!

Kærligst,

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked