Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Igang igen...

mandag 13. august 2012

En lang sommerferie er nu slut! Sikke en ferie…

For mit vedkommende har ferien båret præg af, at jeg har haft min første sommerferie som fuldstændig selvstændig. Jeg har kunnet planlægge min ferie fuldstændig, som jeg selv ville. Kunne holde fri, når jeg havde lyst. Det var virkelig en skøn ting at mærke. Endnu en af fordelene ved at “få foden i eget hus”:).

Ferien har budt på mange forskellige ting. Et af højdepunkteterne var klart da min familie og jeg tog ud at rejse. 1 uge, hvor vi bare NØD livet i fulde drag. Solen, varmen, maden, stranden og hinanden. Det var skønt at hive stikket ud, og min mand og jeg blev helt enige om at vi skal rejse noget mere. Sådan har jeg egentlig altid haft det - jeg elsker at rejse. Jeg elsker at se nye ting og opleve nye kulturer. Det har ikke altid været muligt for os at tage afsted. Men på denne tur, stod det bare klart: Vi skal mere ud i verden. 

Vi skal have fundet den form, der passer os alle 4. Er det at rejse lidt længere væk for en tid, eller er det at komme afsted flere gange om året. Det er så hyggeligt at gå og snakke om, og jeg ved bare, at jeg er klar til at lukke ønsket ind i mit liv nu.

Jeg begynder allerede at realisere ønsket her i september. Jeg rejser, selv, til USA. Jeg skal kombinere et Silent Retreat med ferie i New York. Og oplevelsen skal deles med min elskede mor. Tænk, hvor fantastisk det bliver at daske rundt i New York med min mor. Min mor er en stor inspirator på mange plan - hun er selv selvstændig, og hun rejser helt vildt meget i hele verden. Det er sejt. Og nu skal vi to dele en stor oplevelse sammen. Det er ikke første gang vi rejser sammen. Men det er første gang efter jeg selv har fået familie - for de skal ikke med. 

Udover rejseønsker og tanker, så har ferien også budt på kreativitet. Det er en del, der har efterspurgt forskellige ting i forbindelse med Mindfulness, både for børn og voksne. Det er fedt, og jeg er klar. Jeg har lavet diverse flyere klar og de er lige til at sende. Så skriv endelig herinde, hvis du ønsker at se mere.

D. 24. november skal du sætte KRYDS i kalenderen, hvis du ønsker at få en hel dag med RO, NÆRVÆR og FOKUS. Jeg er ved at sætte dagen op og mangler blot at få HELT grønt lys fra det sted, jeg påtænker. 

GOD mandag. 

Kærligst,

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked