Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

En stund hvor eftertænksomheden lander

mandag 27. august 2012
En stund hvor eftertænksomheden lander

Billedet her er taget ved det skønne Vesterhav. Stedet, hvor tankerne kan få frit spil og nye ideer lander. Det er så befriende engang imellem at komme til havet. Det hele er ligesom bare SÅ stort ved havet. Ingen tanker er for store eller for små. Der er plads til det hele. Befriende.

Havet er magisk. 

Jeg er ved at få bestilt hotellet til mine første 2 dage (alene) i New York. Tanken om at tage afsted til USA, alene, blev født da jeg fik en idé og handlede på ideen. Ideen kunne lande, fordi jeg var klar til at tage skridtet. Det var tid til at komme afsted, og lære mere om Mindfulness, udfordre mig selv og NYDE alene-tid. Efter de 2 første dage DOWNTOWN Manhatten, skal jeg nordpå - til Rhinebeck. Her skal jeg være stille i 7 hele dage. Jeg glæder mig til at prøve det. Uden forstyrrelser. Bare være med mig og mine tanker.

Når jeg så lander i NY igen, så kommer kontrasten - jeg skal udforske NY, og har allerede lagt billet ind på forskellige events. Blandt andet skal jeg spise på The London - uh, det bliver fantastisk. Min mor kommer over til mig - jeg glæder mig.

Når jeg så lander i DK igen, så GLÆDER jeg mig helt vildt meget til at transformere den viden jeg har fået, så det bliver til brugbare værktøjer til mine klienter. Især bliver Mindfulness dagen d. 24. november et billede herpå. Her vil deltagerne få del i mine sidste nye erkendelser.  Det bliver SÅ godt.

GOD mandag derude…

Kærligst,

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked