Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Den ene er min dreng

onsdag 15. august 2012
Den ene er min dreng

Den anden er hans bedste kammerat. De har det fantastisk sammen. Det er en ren fornøjelse at være vidne til deres fællesskab, og den respekt de har for hinanden. De har kendt hinanden i 5 år efterhånden - det er en kæmpe gave, at have én der er vidne til éns liv, helt fra start.

Nå, billedet førte vist lidt tanker med sig… Det jeg egentlig ville vise jer var, at de på dette billede bare ER med det der ER. Hvor tit er du med det ER og mærker det? Eller går du straks ind i en rationel tankegang omkring dit liv? I går var jeg ude og holde oplæg om Mindfulness til en kundeaften i frisørsalonen Buch & Vedel (For iøvrigt kan jeg på det varmeste anbefale salonen - det er ren nydelse).

En del kvinder var samlet, og jeg fortalte om Mindfulness og om, at være med dét, der er - I dette øjeblik, ikke andet… Det er klart en udfordring for mange mennesker, da vi er vant til at tro, at vi kan TÆNKE os frem til løsninger på problemerne. Men i stedet skal vi bremse op og MÆRKE. 

Hvis du mærker efter lige nu… Hvordan er det så? Er der noget, der “stritter” indeni dig? Sidder du et sted i dit privatliv eller i dit arbejdsliv, hvor du ikke trives? Og når du kommer igang med at mærke tristheden eller frustrationen over det, så går du i TÆNKE-MODE: “Det er også det mest fornuftige lige nu… Økonomi… Sikkerhed…Forudsigelighed…”, og skubber følelserne væk…? Hvis du nikker, når du læser dette, så kan det være tid til at stoppe op, og faktisk give dig selv lov til at mærke, det der er… Det er ikke nødvendigvis sikkert, at du skal gøre noget ved det lige nu. Men du bliver nødt til på en måde, at nå til en erkendelse af, at der er noget, der “stritter”, og du kan bare mærke det… Lad være med at komme med for mange tanker på det - MÆRK. 

Risikoen ved at udskyde en konfrontation med sine følelser er, at tiden går. Uden du lægger mærke til om tiden går med det, du mærker er bedst for DIG.

Kærligst,

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked