Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

En lille hilsen, inden ferien starter

torsdag 28. juni 2012
En lille hilsen, inden ferien starter

En lille hilsen, inden ferien starter. I morgen drager jeg, som nogen ved, afsted i sommerhus i 1 uge sammen med mine 2 drenge, en veninde og hendes søn. Min mand skal ikke med, han har ikke ferie endnu.

I går slog det mig: Jeg GLÆDER mig til ferie i år. Jeg HUNGRER ikke. 

Før i tiden, så kunne det næsten ikke gå hurtigt nok - det skulle bare blive weekend og ferie, så jeg kunne koble af. Og når det så kom til weekenderne og ferierne, så var det enten dårligt vejr, jeg blev syg m.m.

Sådan var det Ikke hver gang - men én ting var helt sikkert: Jeg var TRÆT og trængte dybest set til at sove ferien væk, så jeg kunne være (veludhvilet) på job igen.

Sådan er det, heldigvis, ikke i år. Jeg ser frem til endnu mere tid med min skønne familie, men jeg er selv i en anden mental form. Jeg har truffet nogle valg over det seneste år, som betyder at jeg ikke længere bare skal have hverdagen overstået - nej… hverdagene er dem, der er flest af - det er DEM der skal fungerer for os. Weekenderne og ferierne er ADD ON THE CAKE. 

Det var bare en lille tanke herfra.

NYD dagene - de kommer ikke igen.

Kærligst,

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked