Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Terapi via Skype er nu en officiel mulighed

onsdag 30. maj 2012

Da jeg blev spurgt, af en klient, om jeg ville bruge Skype var jeg skeptisk: Ville det virke? Hvad hvis forbindelsen var dårlig, ville det hele så ryge i vasken? Ville jeg kunne forklare mig til en computerskærm? …. Ja, spørgsmålene hobede sig op. 

Men jeg gav det et forsøg, og prøvede igen, og prøvede igen… osv… Og det virker. Det kræver mere skarphed og at kommunikationen er fuldstændig tydelig og konkret. (Det gør det jo i øvrigt altid), men når man “kun” har en skærm og ikke det fulde kropssprog, så kan jeg være fuldstændig klar i min måde at sige tingene på.

Nu har jeg øvet mig nogle gange, og du kan nu anvende muligheden. 

Skriv til mig, hvis du ønsker denne måde at være i terapi på, så finder vi ud af et tidspunkt, hvor det passer os begge to.

Du skal trykke på overskriften af denne blog, for at læse nærmere.

GOD dag derude…

Kærligst

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked