Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Forløbene er lige så stille ved at slutte, for nu...

fredag 25. maj 2012

Jeg har haft 6 børn i forløb her over foråret. Lige så stille er der ved at være en ende på det. Det er helt vemodigt, og samtidig smukt. 

Jeg har set nogle børn blomstre op, tage ansvar og finde indre ro og styrke. 

Jeg har også inddraget lærerene omkring børnene, hvis jeg har fundet det nødvendigt. Det har været vigtigt for mig, at alle de voksne omkring børnene er bedst muligt rustet til at se på udfordringerne med andre og friske øjne. Alle har været positive - dejligt:)

Det har været en gave at arbejde sammen med børnene og deres forældre.

Det har været nogle populære forløb, så der er rift om pladserne. Overvejer du om det kunne være noget for jer, så kontakt mig endelig. Klik på overskriften, så finder du vej ind til en beskrivelse af forløbet.

God pinse.

Kærligst

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked