Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

En (noget) lærerig dag.

tirsdag 17. april 2012

Jeg er heldig! Jeg laver, det jeg elsker, hele dagen lang.  Og heldigvis for det, ellers ville jeg ikke være så glad, som jeg er.

Man siger jo: “Teach what you need to learn”, og det gav bare mening, for mig, på et højere niveau i dag.

Jeg er lige kommet hjem. Jeg har været ude og undervise en masse mennesker i hvordan kroppen & psyken hænger uløseligt sammen. Det var sjovt, lærerigt og erkendelsesfuldt i de timer, det stod på. Kursisterne gav mig noget stof at arbejde med, i selve rummet, i selve undervisningen. Det bliver mere og mere klart for mig, at dét at kursisterne kommer i gang med at reflektere over den viden, de får fra mig, og tør bringe den i spil, er super vigtig for mig. Men den store AHA oplevelse er jo, at jeg TØR at lade dem komme på banen. Jeg er ikke bange mere. Ikke bange for, at jeg ikke har alle svarerne og ikke bange for at virke uprofessionel. Det går bare op for mig, at jo mere jeg tør at give slip - jo bedre bliver undervisningen… Og det lærte jeg i dag. 

FANTASTISK!

Sikke en skøn dag, og nu venter jeg på et par børn, der er i Mindfulness forløb hos mig - uh, hvor jeg glæder mig til at se dem og følge deres processer. Jeg vil lige tilføje at de er super seje, de små poder og de flytter sig helt enormt meget. 

I LOVE MY WORK.

God dag til dig derude.

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked