Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Ahhh.... påskeferie....

tirsdag 10. april 2012

…Ferien sidder stadig i mig. Og jeg har også holdt en velfortjent hjemmearbejdsdag i dag:) Kender I det med, at der ikke skal være alt for meget på programmet efter en ferie? Jeg NYDER at kunne planlægge tiden, som den passer mig.

I ferien tog min familie og jeg til Mols, hvor vi havde lånt et sommerhus. Huset ligger ude i  ingenting, så og sige! Så den fik ikke for lidt med Matador, ild i pejsen og lækkerier fra køleskabet. Så skønt!

Efter nogle herlige dage på Mols tog vi til Kolding og boede på det lækre Hotel Koldingfjord i 3 dage. Se her: http://www.koldingfjord.dk/.

Det sted skal jeg besøge igen. Det var bare SÅ lækkert og naturen dernede…. wauw… Fantastisk! Jeg skal til Kolding i 3 dage til efteråret og undervise i Mindfulness, og jeg tror jeg har fundet ud af, hvor jeg skal sove:)

Håber din påske var god?

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked