Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Mindfulness for børn. Hvad er nu det for noget?

torsdag 1. marts 2012
Mindfulness for børn. Hvad er nu det for noget?

De første forløb er i gang, og der foregår nogle vildt gode processer - det virker! Og hvor er det skønt at kunne kombinere min viden fra mit tidligere job som skolepsykolog og min ekspertise og viden fra Mindfulness & terapi. Det er virkelig en STOR gave for mig, og jeg er meget taknemmelig.

Børn har, som vi voksne, også brug for at kunne finde ind til en indre RO. Der er SÅ meget stress og jag i deres hverdag, og vi voksne har ikke altid den fornødne tid til at sætte os ned og slappe af med børnene (Der er jo altid så meget, der skal nås, ikke?). DERFOR er det en kæmpe gave for børnene, når de SELV kan finde ro og fokus. OG det kan de lære, uden tvivl! Jeg elsker at arbejde med børn - de er så åbne og villige til at samarbejde, på deres helt eget unikke niveau. TAK!

Interesseret i at vide mere? Læs her:

Kærligst

Camila.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked