Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Trænger du til at bruge EXIT skiltet?

tirsdag 14. februar 2012
EXIT

Jeg skal besøge en veninde i aften. Hun har, ligesom mig, små børn. Hun har været alene hjemme et par dage, da børnene er hos bedsterne.  Vi snakkede om, at når man lige pludselig ikke har sine børn, så er der bare SÅ MEGET TID til én selv. Tid som man slet ikke lægger mærke til, at man mangler i en hverdag med børn, arbejde osv. Det kan faktisk være noget skræmmende, at behovet for alene-tid ikke mærkes tydeligt. 

Det kan ændres, det tror jeg på! Der er mange måder at gøre det på: Planlægge det, mærke det, gøre krav på det eller noget helt fjerde. Måden hvorpå du gør det, er sådan set ligegyldigt, bare du gør det. 

Gør krav på at bruge et EXIT skilt, når du har brug for det. Også når du ikke har brug for det, for så kan det være at du forhindre at skiltet bliver rødglødende og MEGET nødvendigt. Hvis du har svært ved at mærke dig selv og følge dine egne behov, så kunne dagen på Haraldskær måske være din kickstarter til at lære dig selv bedre at kende, mærke behov og lære Mindfulness at kende. Læs mere her:

Download Mindfulness på Haraldskær som PDF

Med ønsker om en fantastisk vinterferie til dig. Min er i fuld gang - i aften vil jeg besøge min dejlige veninde sammen med en anden veninde, og vi NYDE god mad og snak - UDEN afbrydelser (der er nemlig ingen af os, der har børn med) :). I morgen kører jeg vestpå med mine drenge for at blive blæst igennem ved havet og nyde hyggeligt besøg hos bedsteforældrene.

Kærligst

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked