Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Get out of your own way...

onsdag 4. januar 2012

“But the paradox is that you can only change yourself of the world if you get out of your own way for a moment, and give yourself over and trust in allowing things to be as they already are, without pursuing anything at all.”
- Jon Kabat-Zinn.

Jeg elsker dette citat. Det siger rigtig meget om, at vi skal have tillid til at tingene er præcis som, de skal være. Intet mindre. 

Som nogen måske har spottet, så er Mindfulness jo mit lille hjertebarn, og jeg har derfor besluttet mig for at min viden og passion omkring det, skal udbredes. Jeg har derfor lige booket det meget smukke Haraldskær d. 31. marts, hvor du kan komme og få en hel dag i selvforkælelse, nydelse, ro og fokus. Mere info følger. Men du kan læse meget mere om det smukke og stolte Haraldskær:

www.haraldskaer.dk/Om%20Haraldskær-1264.aspx

Jeg glæder mig til at vise dig meget mere om, hvad Mindfulness kan gøre for dig og dit liv.

Ha en dejlig dag.

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked