Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Når det ser sort ud...

mandag 21. november 2011

Hvad gør du så?

Honestly… Hvordan reagerer du, når livet bider? Før i tiden, så blev jeg pige-sur, gav alle andre skylden for ulykkerne og kunne slet ikke se, hvordan jeg hverken påvirkede eller havde andel i det dårlige, der skete i mit liv.

I dag handler jeg anderledes! Jeg giver ikke andre mennesker skylden for min egen utryghed eller usikkerhed. Jeg tager ansvar for, at dét der sker i mit liv, er noget jeg har brug for. Det lyder måske kryptisk, og det er heller ikke altid nemt at se gaven i, at man er f.eks. er stresset eller deprimeret. Men alligevel… Når du kan mærke “de negative” sommerfugle i maven, tristheden, overbelastningen, trætheden eller usikkerheden så prøv at vend tankerne om ved at spørge dig selv: “Er sted i mit liv, hvor jeg pt. presser mig selv mere end jeg kan holde til?” Arbejder du f.eks. for meget, mangler du mere tid, sidder du unødig hårdt i det økonomisk, ser du dine børn for lidt eller mangler du at se dine gode venner?

Prøv at mærk efter. Hvis ikke du tager ansvar for det, der sker i dit liv - så vil du opnå en følelse af, at du ikke er til stede i dit eget liv og det kører forbi dig, uden du lægger mærke til det!

Kærligst

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked