Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Hold nu op, mand… (på den gode måde)

onsdag 2. november 2011

Det buldre og brager i øjeblikket – jeg får så meget positiv feedback på det, jeg laver. Det strækker sig fra terapien med mine klienter og  til den undervisning, jeg kaster mig ud i. Det er virkelig en skøn skøn følelse, og jeg kan virkelig mærke et flow. Det er åbenbart meningen, at jeg skal nurse denne del af mig, for der kommer så mange forespørgsler på oplæg/kurser pt.

Jeg tænker over, hvad det mon er jeg gør, siden jeg sådan kan stille mig til rådighed til dette flow. Og jeg tror faktisk, at det er lige netop er dette, nemlig: At  jeg stiller mig til rådighed og lytter til den læring, der er i at undervise.

Jeg har valgt at være ekstrem åben for de muligheder, der dukker op i øjeblikket. Jeg tager imod de gaver, der ligger i det, der kommer min vej. Det er virkelig min overbevisning, at jeg tror på, at der er en læring/gave i alt det, vi oplever i livet. Hvordan denne læring skal bruges, kan straks være lidt mere tricky at gennemskue.

Jeg kan give dig et eksempel fra mit univers. Som jeg skrev i sidste uge, så skulle jeg ud og undervise en masse forældre under overskriften: ”Forældre gør en forskel”.

Jeg har før undervist i mange psykologiske emner, men det her var nyt. Og jeg var meget nervøs. Nervøs for om det nu skulle gå godt, og om de kunne lide det, jeg  havde sammensat. Hjertet pumpede derudaf, og jeg havde svedige hænder de første minutter.  Så huskede jeg mig selv på, at jeg kun kunne tage ansvar for min afsendelse af mine budskaber – jeg kunne ikke tage ansvar for, hvordan det blev modtaget hos forældrene. Stille og roligt mærkede jeg en dyb ro og et fokus og så opnåede jeg det flow, jeg ønskede, der skulle være. Og så smuttede tiden bare afsted.

Jeg modtog så en sms dagen efter, hvor der stod: ” Tak for sidst – det var super godt! Alle har givet positive tilbagemeldinger. Så stor ros til dig. Håber også du fik lidt ud af det også…”

Og JA – jeg fik noget ud af det.  De gav mig lige så meget, som jeg gav dem. Jeg lærte (endnu engang), at når jeg giver slip og er rolig, så dukker der smukke muligheder op.

Kender du dette fra dit eget liv?

Jeg vil elske at høre om det, og måske vi kan lære af hinanden J

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked