Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Mindfulness for børn...og andet...

tirsdag 25. oktober 2011

Som jeg skrev tidligere på ugen, så sker der meget spændende i denne uge. Blandt andet:

Jeg har længe haft lyst til at arbejde med børn og Mindfulness.. Jeg har haft den store glæde af,  at undervise pædagoger og lærere i Mindfulness,  så de på den måde kan give deres viden videre til de børn, de professionelt arbejder med. Det har været en stor succes. Nu har jeg begivet mig ud i at arbejde med børnene selv. 

Det glæder jeg mig meget til at fortælle mere om – det bliver rigtig spændende, at se hvilken forskel det kommer til at gøre.

Derudover skal jeg ud og holde et oplæg i en forældregruppe på en skole. Overskriften er: ”Forældre gør en forskel.” Jeg vil blandt andet tale om spejlneuroner, selvværd, invitationer og Mindfulness…. Jeg glæder mig rigtig meget…. Er også spændt, da det er første gang jeg skal ud i en forældregruppe og holde oplæg. Men sådan er det altid for mig – Første gang er jeg altid over over over forberedt, og har tænkt alle mulige spørgsmål igennem. Gang på gang skal jeg minde mig selv om, at modtagerne af mine budskaber selv er med til at skabe den læring, de vil have ud af min undervisning. Sådan har det været alle de andre gange, jeg har været ude og undervise  - så mon ikke, det ender sådan igen i morgen?

Jeg skriver senere om, hvilken læring jeg fikJ

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked