Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Tanker i en heftig tid...

mandag 12. september 2011

I denne tid med valg, heftige debatter, meningsmålinger, mudderkastning, krig, hungersnød og finansiel krise kan jeg blive helt træt og urolig ved tanken om, hvordan det hele dog skal gå. I fremtiden.  Jeg synes, der males et dystert billede for vores allesammens nutid og fremtid. I går var det så 10 år siden af tvillingetårnene faldt sammen – i det hele taget blev jeg ramt af en tristhedsfølelse, som er svær at definere. Jeg synes, at verden er et skørt sted for tiden. Samtidig er jeg jo godt klar over, at jeg ikke kan gøre så meget ved det – altså det store billede.

Men jeg har mit eget liv og min egen familie. Det kan jeg tage ansvar for. Jeg kan her tage ansvar for, hvordan JEG skaber balance og harmoni for mig selv. Og når jeg går ind i denne snak, så bliver jeg glad og optimistisk, for det går op for mig, at jeg kan gøre en masse her. Og når jeg er i harmoni, så smitter det. Det smitter af på min mand og mine drenge. Det giver mig energi, for det betyder, at jeg ikke er så skræmt mere over, at verden nærmest er ved at gå amok, fordi jeg finder ro i, at JEG lever lige præcis det liv, som JEG vælger. Det er der ingen, der kan tage fra mig…

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked