Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Er der plads til dig?

tirsdag 12. juli 2011

Sommerferien står for døren! For mange i hvertfald… Tanken om, at nu har du endelig tid til at gøre en masse af det, som du ikke kan gå gjort i din daglige dag med arbejde og andre gøremål er, for mange, skønt.  

Lige pludselig har du tid. Tid til at se venner, være sammen med børnene, manden, konen, få malet, ryddet op, ryddet ud, få lagt planer, skabe intentioner, dyrke sex, spise god mad, drikke vin og nyde solen… Det lyder godt, ikk? Det er det også… Hvis du har dig selv med. Mange kan lulle sig ind i, at gøre alle de ovenstående ting, fordi nu har de endelige ferie og tid -og måske fordi den dårlige samvittighed, over at der ikke bliver gjort for tit ellers, banker på. Men har du lyst? Gider du egentlig male det der plankeværk, eller se de der venner, som du alligevel kun ser 1 gang om året?

Er der plads til, at du f.eks. tager en time, en formiddag eller måske en hel dag ud til KUN dig, og det du har lyst til?

Dét at tage tid ud til sig selv, kan godt være en udfordring. Især, hvis du har børn. For kan du tillade dig det, når der er ferie i kalenderen? JA, du kan. Du lærer samtidig dine børn, at det er OK at passe på sig selv, sige fra og gøre hvad man har lyst til. Hvis du så samtidig gør det med et smil og viser, at du glæder dig til din “alene-tid”, så lærer du samtidig børn eller andre i din verden, at det ikke er frygteligt, forkert og upassende at sige fra og skabe rum til sig selv.

Håber du får en skøn ferie med masser af rum, plads og tid til at gøre det, du har lyst til. For det er lysten der driver værket - alt andet bliver noget rod, så min opfordring til dig er, at sommerferien står i “lystens tegn” - lyder det ikke dejligt ? :-)

Jeg holder nu sommerferie - måske blogger jeg i ferien, ellers vender jeg tilbage i august. Tak fordi du læste med - vi ses.

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked