Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Velkommen til min blog

søndag 19. juni 2011

At blogge er faktisk et ret nyt fænomen for mig. Du vil her kunne læse om de overvejelser jeg gør mig i forhold til psykologien, livet og i det hele taget spørgsmål, som vi alle kommer i kontakt med indimellem.

Som psykolog oplever jeg ofte, at mennesker er fyldt med spørgsmål til, hvorfor livet er som det er. Spørgsmål, som kan rokke ved overbevisninger, følelser, beslutninger eller lign. Det spændende ved spørgsmål er, at det også ofte betyder at man, via indsigt, viden og forståelse af, hvorfor spørgsmålene banker på, kan træffe valg og gøre noget andet end det, der ikke virker for en som menneske.

Du kan regne med en ugentlig blog, som kan give dig inspiration eller stof til eftertanke.

På gensyn.

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked