Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Gør du status?

søndag 26. juni 2011

Det slår mig, hvor vigtigt det er at gøre status indimellem. Nu ved jeg ikke, hvor god du er til det - måske gør du det altid, indimellem eller aldrig? Dét jeg synes, der er så interessant ved at gøre status er, at du kan få øje på, om du bevæger dig i den retning, du ønsker dig i livet. Eller om der er lang vej endnu?

Ved at gøre status, kan du muligvis også mærke, hvilke træk der skal til for at komme et stykke nærmere dér, hvor du gerne vil hen. Det kan også være, at det kan være svært at få øje på. Mulighederne er mange! Men hvor tit giver du dig selv lov til rent faktisk at tænke, mærke, skrive eller tale med dine nære om, om du/I er dér, hvor I gerne vil være?

Når jeg stopper op, handler det tit om, at der er forandringer på vej. Enten jobmæssigt eller i familien. Her giver det naturligt mening, for mig at gøre status. Den anden dag faldt jeg over en artikel, jeg skrev, da jeg blev færdiguddannet psykolog. Den bærer præg af, at jeg var forvirret og fortvivlet over at være færdig, for hvad skulle der mon ske?

At læse den igen, gav mig et smil på læben. Samtidig gav det mig mulighed for selv  at stoppe op og gøre status - og faktisk mærke meget tydeligt, hvor meget jeg har rykket mig. I den sammenhæng, rammer Kirkegaard plet med disse vise ord: “Livet forstås baglæns, men må leves forlæns”.  For jeg tænker, at det netop er, når vi kaster et blik bagud, at vi kan udvikle os i nuet og fremtiden.

Jeg har lagt artiklen ind til dig her, så kan du læse med. Måske kan du genkende nogle af de følelser og tanker, som kommer til udtryk i min artikel? Du finder artiklen ved at klikke på overskriften: “Gør du status?”

Tak fordi du læste med - vi ses i næste uge!

Kærlig hilsen 

Camilla

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked